GUL PRISGul Pris er til at stole på

Gul Pris er en pris, du kan regne med. For som du sikkert ved, findes der mange forskellige slags priser som for eksempel "chokpris", "aggressiv pris" eller bare "halv pris". Og de er alle sammen lave priser, men før du får set dig om, er de væk igen. Sådan er det heldigvis ikke med Gul Pris.

Altid lav pris på mere end 200 populære dagligvarer

Gul Pris er altid lav pris på mere end 200 populære dagligvarer hos Min Købmand lige rundt om hjørnet. Også når det er kendte mærkevarer eller nogle af vores egne produktserier. Det kunne for eksempel være Gestus med de mange spændende hverdagsvarer, Grøn Balance med masser af økologi og svanemærkede pleje- og rengøringsprodukter eller First Price, som i forvejen er gode produkter til dig, der vil købe billigt ind. Så selvom Gul Pris altid er lav pris, skal kvaliteten stadig være i orden.

Bare kig efter Gul Pris

Du skal kunne stole på, at varer med Gul Pris altid har en lav pris. Derfor overvåger vi løbende normalprisen hos andre supermarkeder og discountbutikker og justerer vores egne priser, så du kan købe billigt ind hos Min Købmand i dit nærområde. Du skal bare holde øje med Gul Pris, og så ved du, prisen altid er lav.

Og nogle gange er den faktisk endnu lavere, fordi varer med Gul Pris også kan komme på tilbud. Med andre ord er prisen altså enten lav eller meget lav! Derfor kan det stadig betale sig at studere vores tilbudsavis, så de gode priser kan blive endnu bedre.